1eropenciutatdelprat
Torneo

I Open Ciutat del Prat – *** CANCELADO***

Rapid Chess 15+5
11 diciembre 2021
Centre Civic Sant Jordi RIBERA BAIXA

***CANCELADO****

 

El proximo 11 de diciembre de 2021 se celebrará en el Centre Civic Sant Jordi – Ribera Baixa (C/ Dolores Ibarruri, 45 08820 El Prat de Llobregat, Barcelona) se celebrará el primer Open Ciutat del Prat organizado por el Club d’Escacs el Prat i amb la colaboració del Ajuntament del Prat de Llobregat

El torneo se jugará según el modelo Suizo Holandés a 9 rondas consecutivas con un ritmo de 15′ + 5” en grupo único, con un punto por descanso. Podrán participar todos los jugador con licencia federativa en vigor según los últimos listados publicados por la Federación Catalana de Ajedrez, la FEDA y la FIDE.

Inscripciones cerradas

Lo sentimos, pero las incripciones a este torneo ya han sido cerradas,
para cualquier consulta no dudes en ponerte en contacto con nosotros.

Bases del Torneo
1-ORGANITZACIÓ: 
Club Escacs Prat en col.laboració amb Ajuntament del Prat de Llobregat

2-PARTICIPANTS: 
Jugador amb llicència federativa en vigor segons els darrers llistats publicats per la Federació Catalana d'Escacs, la FEDA i la FIDE. Els jugadors d’altres territorials o federacions que no surten al llistat de Gestió de Federats (GEFE) o al llistat d’elo FIDE (només estrangers) hauran d’acreditar que tenen llicència federativa per les seves respectives federacions. Tot jugador que no es presenti a una ronda, sense causa justificada, serà retirat del torneig. Els descansos sol·licitats pels participants es puntuaran amb 0 punts.

3-SISTEMA DE COMPETICIÓ I RITME DE JOC: 
Suís Holandés a 9 rondes consecutives amb un ritme de 15' + 5” en grup únic, amb un punt per descans. per l'ordre inicial de forces.es tindrà en compte en primer lloc l'ELO FIDE Ràpid, en el seu defecte l'ELO FIDE Estàndard. En cas de no disposar de cap dels anteriors es comptaria l'ELO FCE Ràpid, ELO FCE y ELO FEDA) en ese orden

4-DIA DE JOC I HORARI: 
Es jugarà Dissabte 11 de Desembre de 2021 entre les 10,00 del matí i les 20.00pm del vespre. La recepció de jugadors començarà a les 9,00 h. La primera ronda començarà a les 10,00 hores. Les rondes de la tarda començaran a les 16 hores. El temps d’espera es fixa en 15 minuts.

5-LOCAL DE JOC: 
Centre Civic Sant Jordi RIBERA BAIXA – C/ Dolores Ibarruri, 45 08820 El Prat de Llobregat, Barcelona
Disposa de serveis i accessos adaptats per a persones amb discapacitat física. En tot moment, s’hauran de seguir les mesures higièniques i indicades pel protocol de la Federació Catalana d’Escacs i del propi espai de joc. Veure protocol a la web de la FCE: https://drive.google.com/file/d/1EY7iiy1wIN6pLu9WaZhtYaLTNJlMerNx/view

6-CÒMPUT DEL TORNEIG: 
El torneig COMPUTARÀ per ELO FIDE i ELO FCE segons els barems estipulats per escacs actius.

7-DIRECCIÓ DEL TORNEIG I ARBITRATGE: 
Director del torneig: Didac Membrives Pino. 
Arbitro Principal: AI Manuel Perez Navarro
Arbitro Adjunto: AI Hernan Siludakis

8-DECISIONS ARBITRALS: 
Les decisions de l’àrbitre principal seran inapel·lables.

9-PREMIS I TROFEUS: 
Els premis no són acumulables (en el seu cas es lliuraria el de menor significació al següent classificat en el tram corresponent) ni es reparteixen entre els empatats a punts, s'adjudicaran per ordre de classificació segons els sistemes de desempat previstos. Per raons sanitàries i de seguretat no es realitzarà cerimònia de lliurament de premis. Els trofeus es posaran a disposició dels guanyadors en acabar el torneig, un cop tancades les classificacions de cada grup.

10-SISTEMA DE DESEMPAT: 
1) Resultat particular.
2) Sorteig entre a) Buchholz (menos 1 pitjor) (37) b) Performance recusiva (54) c) i Mitja d’ELO dels oponents (menys els dos pijors (59)

11-RESTRICCIONS AL LOCAL DE JOC: 
A tot el recinte està prohibit fumar. Degut a la situació sanitària actual per la Covid, no es permetrà l’accés de públic al recinte de joc. El recinte de joc té espai exterior adient per poder seguir a distància la competició. Per aplicació de la reglamentació general de competicions es prohibeix als jugadors tenir el mòbil encès – o altres dispositius electrònics de comunicació - mentre hi hagi alguna partida sense acabar així com intervenir de qualsevol manera en el desenvolupament de les partides alienes. La sanció per portar un dispositiu electrònic de comunicació encès durant el desenvolupament de les partides – pròpies o alienes – serà decisió, en tot cas, de l’equip arbitral i podrà anar des de la perduda de la partida fins a l’expulsió de la prova en cas de reincidència. Serà obligatori portar mascareta ben posada a tot el recinte, tant a la sala de joc com al pati exterior. L’organització facilitarà una mascareta quirúrgica a l’inici de la primera ronda del matí i a la primera de la tarda. Serà obligatori rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic que facilitarà l’organització tant a l’entrada de cada ronda com a la sortida de la sala de joc. No es podrà entrar ni consumir beguda ni menjar en tot el recinte. En cas d’ajornar-se el torneig, per motius sanitaris, els jugadors podran optar a demanar que se’ls retornin els drets d’inscripció abonats o mantenir-los per una nova data. Al recinte de joc només hi podran accedir els jugadors, els àrbitres i el personal d’organització. L'incompliment d’aquestes restriccions pot arribar a suposar l’expulsió de la sala dels jugadors i, en cas de reincidència, l’eliminació del torneig del jugador que no les respecti, sense dret a cap mena d’indemnització.

12-DRETS D’INSCRIPCIÓ: 
Queden exempts del pagament d’inscripció aquells jugadors convidats per l’organització i que superin els 2450 punts d’ELO FIDE (ràpid o clàssic) a la darrera llista disponible.

Resta de participants: 25€. 
Menors de 14 anys, majors de 60 anys i jugadors amb alguna discapacitat 20€. 
Socis Club Escacs Prat: 18€

Ingrés al compte del Banc Sabadell 
CC IBAN ES67 0081 1617 8900 0100 3809 abans del 9 de Desembre a les 22.00 hores - El Concepte serà : INT ACTIU 11 DEC – NOM I COGNOMS . 

Les inscripcions seran per rigorós ordre d’arribada per correu electrònic. No es podrà participar sense haver efectuat el pagament anticipat. L’organització es reserva el dret d’admetre o rebutjar una inscripció. 

Aforament màxim Participants : 120 Jugadors - Els darrers restaràn a la llista d'espera.

13-INSCRIPCIONS: 
Fins el Dijous 09 Desembre a les 22.00 hores. 
La inscripció es farà mitjançant el següent FORMULARI
No serà efectiva fins a haver abonat els drets d’inscripció mitjançant transferència bancària

14-NORMES DE PARTICIPACIÓ: 
La participació en aquest Torneig implica l’acceptació d’aquestes bases, la interpretació de les quals correspon al director del mateix. Tot el que no estigui previst en aquest reglament, es resoldrà aplicant, en l’ordre que s’enuncien, els reglaments de la FCDE, la FIDE y la FEDA.

15. PREMIS

ABSOLUT
1º Classificat - 300 € + Trofeu 
2º Classificat - 200 € + Trofeu 
3º Classificat - 150 € + Trofeu 
4º Classificat - 100 € 
5º Classificat - 80 €
6º Classificat - 70 €
7º Classificat - 60 €
8º Classificat - 50 €


Tram A Jugadors amb elo FIDE 2250 a 2400 
1º Classificat - 40 € + Trofeu 
2º Classificat - 30 €

Tram B: Jugadors amb elo FIDE 2100 a 2249 
1º Classificat - 40 € + Trofeu 
2º Classificat - 30 €

Tram C: Jugadors amb elo FIDE de 1950 a 2099 
1º Classificat -  40 € + Trofeu
2º Classificat - 30 €

Tram D: Jugadors amb elo FIDE de 1800 a 1949 
1º Classificat - 40 € + Trofeu
2º Classificat - 30 €

Tram E: Jugadors amb elo FIDE de 1650 a 1799 
1º Classificat - 40 € + Trofeu
2º Classificat - 30 €

Tram F: Jugadors amb elo FIDE fins a 1649 
1º Classificat - 40 € + Trofeu
2º Classificat - 30 €

Major 60 anys:
1º Classificat - 30 € + Trofeu

Millor Local:
1º Classificat - 30 € + Trofeu

Trofeu Millor Sots-14
1º Classificat - 30 € + Trofeu

Total Premis 1.520 €

-----

El Prat de Llobregat - 01 Octubre de 2021
EL COMITÈ ORGANITZADOR
Club d'Escacs el Prat