polish-save (1)
Torneo

II Open Ciutat del Prat

75`+30``
4 febrero 2022
Club Escacs Prat

Valido ELO FCE y FIDE

Inscripciones cerradas

Lo sentimos, pero las incripciones a este torneo ya han sido cerradas,
para cualquier consulta no dudes en ponerte en contacto con nosotros.

Bases del Torneo

II Open Ciutat del Prat 

Bases del torneig 

 

 

  1. Format: El torneig es disputarà pel Sistema Suís FIDE a nou rondes , podran participar-hi tots els jugadors amb llicència de la Federació Catalana d’Escacs, els jugadors amb bandera FIDE Espanya que tinguin llicència FEDA en vigor i els jugadors d’altres països amb llicència FIDE en vigor.

El torneig es disputarà en un sol grup, limitat a un màxim de 40 jugadors. El ranking inicial es formarà tenint en compte l’Elo fide i després el català. Vàlid per ELO FIDE i ELO català

Suport del programa informàtic Swiss Manager.

  1. Dies de joc:

Divendres de cada setmana del 04-02-2022 fins 01-04-2022 ambdós inclosos.

Hora: 19:00  h

3              Local de joc: 

El torneig es jugarà al local del CE PRAT / Penya Blaugrana Prat –  Carrer Centre 42 08820 El Prat de Llobregat – 

a 5 minuts caminant de la Estació de Tren PRAT y Metro L-9 Parada Prat Estació.

 

  1. Ritme de Joc:

75 minuts per jugador amb increments de 30 segons per cada jugada efectuada.

 

  1. Inscripcions:

General:                                                          25 Euros

Majors de 65 anys , sub16 y socis Prat     20 Euros

  • Abonament de la inscripció : Efectiu , primera Ronda 4 Febrer.

 

Les inscripcions s’han de fer via Whatshap al 661616741 o mitjançant Formulari web

 

La inscripció quedarà tancada quan s’arribi a la xifra de 40 jugadors, a partir d’aquest moment s’obrirà una “llista de jugadors en espera de poder cobrir possibles baixes dels jugadors inscrits”.

 

  1. Premis: 

 

1º Classificat general:      Trofeu

2º Classificat general:           Trofeu

3º Classificat general:           Trofeu

 

S’estableixen tres trams per ELO català

De 1900 a 2049 – Tram A

De 1750 a 1899 – Tram B

Inferior a 1749 –   Tram C

Millor Veterà  + 65 Anys – Tram D

Millor Sub 14 – Tram E

Millor Sub 10 – Tram F

 

Trofeu als guanyadors de cada tram.

 

Els/les jugadors/es només podran competir per als premis de la seva franja, i no poden optar a la franja superior.

Si un jugador amb dret a premi pel seu tram d’Elo, ha aconseguit també un dels premis a la classificació general, el seu lloc en el tram d’Elo serà ocupat pel següent classificat

 

El lliurament de trofeus tindrà lloc al final de l’última ronda.

 

  1. Desempats: a cada torneig s’emprarà: primer  el sistema Bucholz total i segon Bucholz sense el millor i el pitjor resultat.

 

En cas d’empat a punts a la classificació final, aquest es resoldrà: primer, considerant la millor classificació aconseguida en algun dels tres tornejos, de persistir l’empat considerant la segona millor classificació, i de persistir encara l’empat, la tercera millor classificació.

 

  1. Mesures anti-covid19: La sala de joc està configurada respectant el protocol federatiu,  desinfecció prèvia del material, disposa de renovació forçada d’aire i gel hidroalcohòlic. Els participants estan obligats a dur mascareta correctament posada i complir el protocol propi del club organitzador que es pot llegir a la sala de joc .

Les mesures anti-covid09  s’adaptaran a la normativa vigent durant el campionat.

 

En cas d’haver d’aturar o anul·lar la competició per raons sanitàries, el torneig es donarà per finalitzat i serà vàlid per avaluació d’elo. en el moment de la finalització, la classificació vigent serà la classificació final del torneig, sigui qui sigui l’estat del torneig. L’organització retornarà la part proporcional dels drets d’inscripció en la mateixa proporció de la part no jugada del torneig.

  1. Arbitratge: Albert Pardina Domenech
  2. Normativa: Les decisions davant d’una reclamació serà de l’àrbitre en primera instància.

 

10.1 Qualsevol jugador/a que es presenti davant del seu tauler amb més de trenta minuts de retard, en relació a l’hora d’inici previst de la ronda, perdrà la partida per incompareixença. Si no es presenta a la primera ronda, o a dues rondes seguides o alternes quedarà eliminat, excepte que l’àrbitre decideixi el contrari.

10.2 Els byes no es bonificaran. Es podran sol·licitar a l’àrbitre abans de la finalització de la  ronda       anterior amb un màxim de dos per tot el torneig, excepte que l’àrbitre decideixi el contrari.

10.3 Qualsevol punt no previst en les presents bases es resoldrà aplicant la normativa del Federacio Catalana i FIDE. La participació en el torneig implica la total acceptació d’aquestes bases.

 

10.4 Els mòbils o qualssevol altres dispositiu romandran apagats. En cas de demostrar-se que estén encesos el jugador perdrà la partida immediatament.

10.5 Els participants del torneig, o els seus tutors legals en cas dels menors d’edat, autoritzen la publicació de les seves dades personals en els diferents mitjans que l’organització consideri oportuns per la necessària difusió de l’esdeveniment (llistes de resultats, classificacions, participants, partides, fotografies i vídeos del torneig, etc.)