IMG-7713
Torneo

EL BLITZ DEL PRAT

RITMO 3+2
10 junio 2023
Club Escacs Prat - Carrer Centro 42 - 08820 El Prat de Llobregat

BLITZ  3+2

10 JUNIO 2023

Formulario de inscripción al
EL BLITZ DEL PRAT
Bases del Torneo

Bases del torneig 

  1. Format: El torneig es disputarà pel Sistema Suís FIDE a NOU rondes , podran participar-hi tots els jugadors amb llicència de la Federació Catalana d’Escacs, els jugadors amb bandera FIDE Espanya que tinguin llicència FEDA en vigor i els jugadors d’altres països amb llicència FIDE en vigor.

El torneig es disputarà en un sol grup, limitat a un màxim de 44 jugadors. El ranking inicial es formarà tenint en compte l’Elo fide i després el català. Vàlid per ELO FIDE i ELO català

Suport del programa informàtic Swiss Manager.

  1. Dies de joc:

Dissabte 10 Juny de 2023 a les 10.00 hores

3              Local de joc: 

El torneig es jugarà al local del CE PRAT / Penya Blaugrana Prat –  Carrer Centre 42 08820 El Prat de Llobregat – 

a 5 minuts caminant de la Estació de Tren PRAT y Metro L-9 Parada Prat Estació.

 

  1. Ritme de Joc:

3+2 /  3 minuts + 2 Segons per increment de jugada.

 

  1. Inscripcions:

General:                                                           12 Euros

Majors de 65 anys , sub16 y socis Prat       10 Euros

 

Les inscripcions s’han de fer via Whatshap al 661616741 o mitjançant la web  www.clubescacselprat.com/torneos/inscripcions

 

La inscripció quedarà tancada quan s’arribi a la xifra de 44 jugadors, a partir d’aquest moment s’obrirà una “llista de jugadors en espera de poder cobrir possibles baixes dels jugadors inscrits”.

 

  1. Premis: 

1º Classificat general:                       Jamon + Trofeo

1er Classificat sub – 16                      Jamon + Trofeo

 S’estableixen  trams per ELO català

 

Els/les jugadors/es només podran competir per als premis de la seva franja, i no poden optar a la franja superior.

Si un jugador amb dret a premi pel seu tram d’Elo, ha aconseguit també un dels premis a la classificació general, el seu lloc en el tram d’Elo serà ocupat pel següent classificat

 

El lliurament de trofeus tindrà lloc al final de l’última ronda.

 

  1. Desempats: Si hay empate entre los 2 primeros de cada tramo premiado – ARMAGEDOM 5-4 /  Si hay mas de dos empatados serà Primero BUCHOLZ TOTAL y Segundo Bucholz -1 .

 

  1. Mesures anti-covid19: La sala de joc està configurada respectant el protocol federatiu,  desinfecció prèvia del material, disposa de renovació forçada d’aire i gel hidroalcohòlic. Els participants estan obligats a dur mascareta correctament posada i complir el protocol propi del club organitzador que es pot llegir a la sala de joc .

Les mesures anti-covid09  s’adaptaran a la normativa vigent durant el campionat.

 

En cas d’haver d’aturar o anul·lar la competició per raons sanitàries, el torneig es donarà per finalitzat i serà vàlid per avaluació d’elo. en el moment de la finalització, la classificació vigent serà la classificació final del torneig, sigui qui sigui l’estat del torneig. L’organització retornarà la part proporcional dels drets d’inscripció en la mateixa proporció de la part no jugada del torneig.

  1. Arbitratge:

Arbitre Pincipal  – AC Didac Membrives

 

  1. Normativa: Les decisions davant d’una reclamació serà de l’àrbitre en primera instància.

 

10.1 Caiguda de Bandera , a Finish desde el començament de la Ronda. Si no es presenta a la primera ronda, o a dues rondes seguides o alternes sense justificació ni avís, quedarà eliminat, excepte que l’àrbitre decideixi el contrari.

10.2 Els byes no es bonificaran. Es podran sol·licitar a l’àrbitre principal al final de cada Ronda

10.3 Qualsevol punt no previst en les presents bases es resoldrà aplicant la normativa del Federacio Catalana i FIDE. La participació en el torneig implica la total acceptació d’aquestes bases.

 

10.4 Els mòbils o qualssevol altres dispositiu romandran apagats. En cas de demostrar-se que estén encesos el jugador perdrà la partida immediatament.

10.5 Els participants del torneig, o els seus tutors legals en cas dels menors d’edat, autoritzen la publicació de les seves dades personals en els diferents mitjans que l’organització consideri oportuns per la necessària difusió de l’esdeveniment (llistes de resultats, classificacions, participants, partides, fotografies i vídeos del torneig, etc.)